googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !

Wonderland – en personlig seng

Danbo Møbler Aarhus - 02/04/20

Wonderland senge hvor den personlige tilpasning sikrer optimal sovestilling og afslapning.

Wonderland er en serie af miljøvenlige senge der er lavet i Norge. Her lavede man Skandinaviens første kontinentalseng og har opfundet skulderzonen der gør sengene ekstra behagelige at sove i.

Sengene er personlige. Det betyder at du selv kan designe og justere din seng så den passer til lige præcis din krop. Fx kan zonen for hoften justeres i alle senge.

Du kan se hele vores udvalg af senge fra Wonderland ved at klikke på billedet >>

Wonderland seng

Fordele

Wonderland har et stort fokus på miljøvenlighed, renlighed, personlighed og selvfølgelig en god søvn.

  • Fastheden kan justeres
  • Ekstra blød zone for skulderen
  • Madrassen kan vendes
  • Tekstiler kan tages og vaskes

Pulse Latex er et materiale der er specielt udviklet til Wonderland topmadrasser. Det hjælper med at transportere fugt og sikrer god ventilation. Det gør det lettere for dig at holde en god temperatur i sengen så du sover godt.

Og så er Pulse Latex produceret med et minimalt brug af energi.

Sundhed, miljø og personlighed

Det kan være en udfordring at finde en seng der opfylder alle krav. Men her går man ikke på kompromis. Det er et krav at en seng fra Wonderland kan opfylde dine behov.

Du har mulighed for at gøre din seng 100 % personlig og unik. Du kan få både boksmadrasser, kontinental- og elevationssenge i lige præcis det design der passer til dig og dit hjem.

I udviklingen af sengene er hygiejne høj prioritet. Derfor kan alle tekstiler på sengen tages af og vaskes. De kan vaskes ved 60 grader for at skåne miljøet mest muligt. Samtidig slipper du effektivt af med støvmider, hår, sved, hudrester og allergener.

Det sikrer at du sover godt uden at noget generer dig. Du sover endda med god samvittighed over at du ikke belaster miljøet i dine bestræbelser på at bevare et godt helbred.

Høj kvalitet og holdbarhed

En seng ændrer sig med tiden. Det gør din krop også. Wonderland har valgt at lave senge af høj kvalitet der kan holde til mange års slid. Materialerne er valgt og udviklet specielt til at kunne yde sit bedste i hele sengens levetid.

Klik ind og se vores udvalg at Wonderland senge her

Wonderland elevationsseng

Her forenes komfort med elevationssengens unikke muligheder. Her kan du med en trådløs fjernbetjening sænke og hæve forende og rygende efter dit behov. En elevationsseng giver dig mulighed for at have benene lidt oppe efter en travl dag, eller hæve ryggærdet når du ser film eller ønsker at læse. Muligheden for at hæve hovedgærde en smule giver bedre vejrtrækning.
 

Der leveres elevationssenge med unik komfort og den personlige tilpasning sikrer optimal ligge komfort. Forte, Sonate og Medley er eksempler på nogle af Wonderlands elevationssenge.

Wonderland Forte elevationsseng har yderst lydsvage elevationsmotorer som sikrer individuel regulering af fodende og rygende. Fastheden kan tilpasses individuelle behov. Forte elevationsbund kan kombineres med alle vendbare madrasser. 

Sonate elevationsseng er en seng dig giver dig den perfekte liggestilling både når du sover og når du er vågen. Nakke, ryg og fodende kan reguleres trinløst og uafhængigt af hinanden, hvilket er muligt da denne model har hele 2 motorer. Den trådløse fjernbetjening giver dig mulighed for at lagrer din favoritindstilling. Optimal trykfordeling og eksklusiv komfort opnås med  ZonePocket affjedring i bunden og Exclusive Pocket i madrassen. Besøg Danbo Århus og oplev Wonderland Sonate.

Medley Wonderland elevationsseng har 2 motorer så du efter behov kan regulere din ryg- eller fodende. De 2 motorer arbejder uafhængigt af hinanden. En ren seng giver bedre søvnkomfort - derfor er Medley elevationsenge fremstillet så alle tekstiler på madras og topmadras kan tages af og vakses ved 60 grader, dermed har du altid en behagelig og ren seng. 

Wonderland boxmadras

Wonderland boxmadrasser giver dig en enestående liggekomfort. Boksmadrassens skulderzone og justerbare fasthed, giver mulighed for tilpasning af madrassen, så passer præcist til din krop og dine behov. Exclusive Pocket fjeder giver god komfort og optimal fordeling af tryk. Exclusive Pocket er en såkaldt progressiv fjeder, den er meget blød i toppen og bliver så fasterer når belastningen øges. Latex i postringen og en ekstrem blød og føjelig skulderzone giver aflastning af din nakke, dine skuldre og din ryk. Vil du høre mere om Wonderland boksmadras så kom forbi Danbo Århus.


Wonderland Kontinentalseng

Wonderland Continentalseng er udviklet med henblik på at give det bedst tænkelige grundlag for hvile og søvn. I en Wonderland kontinentalseng sover du mere afslappet også selvom du i søvne bevæger dig. Kontinentalsengene er kantstabile som sikrer at selv om du kommer nær kanten af madrassen har du ikke en følelse af at falde ud. Continentalsengenes tekstiler er udstyret med lynlås så du kan aftage og vaske tekstilerne. Mider og støv forekommer naturligt og skal derfor fjernes med gennem vask.

Vi tilbringer omkring 1/3 af vores liv i en seng, derfor er det givet godt ud at investere lidt tid i at sætte sig ordenligt ind i hvilken løsning der giver dig den mest komfortable løsning. Besøg vores dygtige specialister på Skanderborgvej 200, 8260 Viby.


Senge til fordelagtige priser

Kom f.eks. og oplev Acapella Kontinentalseng, Acapella Kontinentalseng er et oplagt valg hvis du ønsker en rigtig god continentalseng til en meget fordelagtig pris. Kontinentalsengens stabile kanter sikrer at du sover lige så godt på kanten af madrassen som længere inde. De vendbare madraskerner giver dig mulighed for at fordele slitagen så komforten bevares hele sengens levetid. Kom og oplev vores store udvalg og få en stærk pris på Wonderland.

Justerbar Fasthed

En forudsætning for en god nattesøvn er at musklerne i kroppen slapper af. Dette opnås når man finder den liggestilling hvor ens rygsøjle ligger så lige som muligt. Sengenes justerbare hoftezoner gør det muligt at justere hvor dybt hoftepartiet synker i forhold til dine skuldre. Således giver den justerbare fasthed mulighed for at tilpasse sengen til netop dit behov.
 

Skulderzone

Når man som de fleste gør ligger på siden opstår der et let tryk mod skulderen. Skulderzonen bevirker at dine skuldrer synker ned i sengen, hvilket bidrager til optimal aflastning af ryg, skuldre og nakke.


 

Kontakt

Danbo Møbler Aarhus
Skanderborgvej 200
8260 Viby J
Telefon: 86145888

Email: info@danboaarhus.dk
Web:
https://www.danboaarhus.dk

Åbningstider

Man - Fre.    : 10.00-18.00 
Lørdag.         : 10.00-16.00
Søndag.         : 11.00-16.00
*første og sidste søndag i måneden

Kort

 

Send spørgsmål