Fri fragt over kr 5000 ,-
Danbo Møbler Aarhus

Prøv din nye drømmestol i eget hjem.
Gratis og uforpligtende.

Er du på udkig efter en ny stol, men har svært ved at beslutte dig på grund af begrænsede muligheder for at prøve stolen først? Så er stolebussen en løsning til dig!

Vælg dine favoritstole som du ønsker at afprøve

Start med at vælge den stol du drømmer om, at vi skal køre ud til afprøvning hjemme hos dig.

Vi kontakter dig og aftaler tidspunkt for vores besøg

Når du har valgt den ønskede stol, vil vi kontakte dig for at aftale et tidspunkt, hvor vores stolebus kan komme og besøge dig. På den måde kan du afprøve stolen i ro og mag i dit eget hjem, og på det tidspunkt der passer dig.

Stolebussen kører
ud til dig

Vores stolebus kommer ud til dig med den stol, du har valgt. Vi bærer selvfølgelig stolen ind og ud af dit hjem, så du kan fokusere på at nyde afprøvningen i fred og ro.

Stemnings billede

Vi hjælper dig med at finde den perfekte stol

Med vores professionelle vejledning og hjælp hele vejen igennem, kan du være sikker på at finde den perfekte stol til dit hjem. Skulle du have brug for hjælp undervejs, står vi altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål og guide dig i den rigtige retning. Lad os hjælpe dig med at finde din drømmestol!

Vores stolebus kan have disse stole med ud til dig

Otiumstole kan fås fra kr. 6999,-
 

Bestil stolebussen

86 14 58 88

Stolebussen Aarhus - 8260 Viby J

Hvad er Stolebussen?

Stolebussen er en gratis service, der giver dig muligheden for at prøve stole i dit eget hjem, før du beslutter dig for at købe den. Det er en stor fordel, især hvis du er ældre eller handicappet, eller af anden grund måske ikke har mulighed for at besøge vores møbelhus.

Vores team af professionelle møbel og stoleeksperter sørger for, at stolene bliver kørt ud og leveret direkte til dit hjem, og vi  bærer den selvfølgelig også ind. Du får altså muligheden for at se og afprøve stolene derhjemme og kan se om den passer til dig, inden du tager det endelige valg.

Vi kører indenfor 50 km fra vores møbelhus i Viby, så alle der bor indenfor dette område er velkomne til at benytte sig af denne service.

Hvilke stole kan du bestille?

Stolebussen har et stort udvalg af stole, der alle er designet til at give dig den bedst mulige komfort og støtte. Vores udvalg inkluderer almindelige lænestole, elektriske lænestole, løftestole, dreje lænestole, hvilestole med og uden skammel, samt otiumstole. De fleste af vores stole kan tilpasses og betjenes manuelt eller med fjernbetjening, for at give dig den maksimale komfort.

Så hvis du er på udkig efter en ny stol, så tag et kig på vores udvalg - vi har helt sikkert noget der passer til dit behov.
Se også vores store udvalg af lænestole : Tryk her.
 

Hvordan kan jeg bestille en stol?

Det er meget simpelt at bestille et besøg af stolebussen.  Alt du skal gøre, er at udfylde/ bestil stolebussen, dit navn, din e-mail, post nr. og telefonnummer. og vi kontakter dig for nærmere aftale for besøget, du kan naturligvis også ringe til os på tlf. 86145888   Derefter finder vi den helt rigtig stol til dig.

Gode grunde til at bestille stolebussen ud til dig

Den helt rigtige stol kan være en god investering, og det er vigtigt at du får den bedst mulige støtte og komfort. Det er derfor, vi har taget initiativ til at skabe Stolebussen Aarhus, så du kan prøve stolen i dit eget hjem, før du foretager dit endelige valg.

Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at finde den rette stol og farve, og vi kan også hjælpe dig med at vælge det bedste betræk og materialer.

Hvis du bor inden for 50 km fra vores møbelhus i Viby, er Stolebussen en god mulighed for at få professionel vejledning og rådgivning om det rigtige valg af stol, helt uden beregning. Så grib chancen og bestil Stolebussen allerede i dag! 

Beskrivelse

Henter...