googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !
CPH Kuvert lagen
Kvalitets Kuvert lagen, som er formsyet til din topmadras. Fås i mange farver og størrelser. 100 % bomuld.
199,00
CPH Facon/Box lagen
Kvalitets facon lagen som passer til en boksmadras og springmadras. Fås i mange farver og størrelser. 100 % bomuld.
199,00
Quiltet rullemadras
Lækker Quiltet rullemadras fås i mange størrelser. 100 % bomuld.
249,00
CPH - Vådliggerlagen
Praktisk molton vådlagen. Vandtæt madrasbeskytter. 100 % bomulds twill med PU bagside. Oeko-tex 100 certificeret. Findes i flere størrelser.
259,00
CPH Antiskrid
Anti-skrid underlag som placeres mellem topmadras og box. Forebygger at Topmadrassen vil glide på sengen.
299,00
CPH Lagen (U-Split-lagen)
Kvalitets U-lagen som bruges til nye topmadrasser, der har slids i hovedenden. Fås i mange farver og størrelser. 100 % bomuld.
599,00
CPH H-Lagen (Split-lagen)
Kvalitets H-lagen som bruges til nye topmadrasser, og har slids i hoved- og fodende. Fås i mange farver og størrelser. 100 % bomuld.
599,00

Lagner

Har du købt ny seng eller topmadras, så kom forbi Danbo Møbler og se vores udvalg af lagner og rullemadrasser. Alle er af høj kvalitet og er enten facon eller formsyet, så de passer til din madras eller topmadras. Vi har flere forskellige størrelser og farver, så det passer perfekt ind til dit soveværelse. Fælles for alle vores lagnerne er, at de er af høj kvalitet. Det kan blandt andet ses, hvis der kigges på trådtallet. Trådtallet er målt pr kvadrat tomme og jo højere trådtallet er, jo bedre er kvaliteten. Et lagen med et højt trådtal gør også, at et lagen har øget komfort, da det føles blødere og har nemmere ved at lede fugt væk, så det hele tiden føles tørt og lækkert. Derudover vil du også opleve, at lagnet tørrer hurtigere ved vask.
 

Lagner skal købes hos Danbo Møbler

Alle vores lagner og rullemadrasser kommer fra CPHLIVING, og du er derfor altid sikret en høj kvalitet. De udvælger altid nøje deres stoffer, så du er sikret et lagen der er lækkert og komfortabel mod din krop. Deres lagner er med et trådtal på 200 pr kvadrat tomme, hvor andre lagner typisk har et trådtal på omkring 120-150. Du kan hos os både få et lagen, der basser til din spring- eller boxmadras eller til din topmadras.
Hvis du har købt ny madras eller topmadras, er det en god idé at købe en rullemadras. Rullemadrasser beskytter din madras mod fugt og andre kropsvæsker, som gør, at din seng vil holde i længere tid. Derudover undgår du kedelige pletter på din madras. Udover at en rullemadras beskytter og forlænger madrassens holdbarhed, er den også god for hygiejnen, da den blandt andet fanger bakterier og husstøvmider. Derfor anbefaler vi altid rullemadrasser ved køb af ny madras.   
 

Kontakt

Danbo Møbler Aarhus
Skanderborgvej 200
8260 Viby J
Telefon: 86145888

Email: info@danboaarhus.dk
Web:
https://www.danboaarhus.dk

Åbningstider

Man - Fre.    : 10.00-18.00 
Lørdag.         : 10.00-16.00
Søndag.         : 11.00-16.00
*første og sidste søndag i måneden

Kort

 

Send spørgsmål