googleads
 
Altid markedets bedste priser
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !

Imprægnering beskytter din sofa mod kaffe

Danbo Møbler Aarhus - 09/04/20

Du har lige købt drømmesofaen. Dén sofa du har kigget på i årevis. Endelig har du besluttet dig for at købe den. Måske er det en ny sofa eller en gammel antik sofa. Det er egentlig ligegyldigt om sofaen er ny eller gammel, for du har den samme frygt.

Frygten for at spilde i dit fine fund. Frygten for at sofaen bliver plettet eller ødelagt af sovs og kaffe. Alene af den grund tør du næsten ikke sidde i sofaen. Gæster må kun kigge på den, og børnene har forbud mod at sidde i den.

Du overvejer at pakke sofaen ind i plastic så den ikke får grimme og ildelugtende pletter. Og med god grund. For hvem har ikke prøvet at spilde et eller andet i sofaen?

Når man river betrækket af en gammel sofa, så vil hynderne afsløre adskillige uheld i form af store grimme pletter. Skumgummiet ser så ulækkert ud at man undrer sig over at nogen overhovedet har villet sidde i sofaen.

Sådan beskytter du din sofa mod mad og drikke

Du behøver ikke at købe en sofa af plastic for at sikre den mod væsker der bliver spildt i den. Du kan roligt købe en sofa betrukket med stof og nyde en kop kaffe uden at være bange for at spilde.

Løsningen er enkel: imprægnering.

Ved at imprægnere din sofa kan du spilde i den uden at væsken trænger ned i stoffet og hynden. Du slipper for at have et arsenal af produkter til plet- og lugtfjerning. Det er slut med at skrubbe en kaffeplet til hånden gør ondt.

En imprægnering sørger for at væsken lægger sig ovenpå betrækket som små perler du kan børste af eller suge op i en klud eller i et stykke papir.

Er imprægnering usund?

Kort og ærligt talt: Ja, imprægnering kan være usund. Derfor anbefaler vi at du får sofaen imprægneret før levering. På den måde kan den nå at dampe af så den ikke afgiver en ubehagelig lugt der kan genere luftvejene.

Hvis du selv imprægnerer dine møbler, skal du sørge for at gøre det udendørs eller i et godt ventileret rum. Brug maske så du ikke indånder dampe fra imprægneringen. Og vent et par dage med at bruge sofaen.

Selvom imprægneringen kan være usund, så er der nogle produkter på markedet der i høj grad viser hensyn til miljøet.

Vi anbefaler Guardian Tekstilimprægnering. Guardians dåser er drevet på kulsyre i stedet for gas. På den måde er de skånsomme for miljøet og gør det nemt at foretage imprægneringen.

Du kan købe tekstilimprægnering i vores webshop (klik)

Se også en video på Facebook hvor Jens viser hvordan imprægnering virker. Her kan du se hvad der sker hvis du hælder en kop vand ud på en imprægneret hynde med stofbetræk.

Kontakt

Danbo Møbler Aarhus
Skanderborgvej 200
8260 Viby J
Telefon: 86145888

Email: info@danboaarhus.dk
Web:
https://www.danboaarhus.dk

Åbningstider

Man - Fre.    : 10.00-18.00 
Lørdag.         : 10.00-16.00
Søndag.         : 11.00-16.00
*første og sidste søndag i måneden

Kort

 

Send spørgsmål