googleads
 
Altid markedets bedste priser
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !

Hvilken seng skal jeg vælge?

Danbo Møbler Aarhus - 22/04/20

Et spørgsmål med mange svar. Hvis pris er lig med kvalitet, så skal du købe en Baldacchino Supreme himmelseng, en håndskåret seng belagt med guld, der koster omkring 40 millioner kroner. Vi har den ikke – og den kommer sikkert aldrig på bud.

I den lidt “billigere” ende finder vi magnetsengen. Den bruger industrimagneter til at holde sig svævende cirka en halv meter over gulvet. Mere enkelt design findes ikke. En seng for den ultimative minimalist – og så koster den kun omkring ti millioner kroner. Den har vi heller ikke.

Hos Danbo Møbler foretrækker vi at blive ved jorden. Alle vores senge rører gulvet og selvom de ikke koster kassen, så ligger du som en engel på en sky.

Din seng er en investering

Sengen er en investering. Du bør skifte den ud efter otte år, og vi anbefaler at du ikke kigger på prisen. Det absolut vigtigste er at du sover godt om natten; en god nats søvn er uvurderlig.

Lad os sætte det i perspektiv. Når du sover dårligt, præsterer du dårligere. Du starter dagen med spændinger. Når du møder ind på arbejde, risikerer du at bide af kollegerne og træffer dårlige beslutninger.

Du er ikke fokuseret nok til at yde dit bedste. I kroner og ører kan det betyde at du mister en kunde, går glip af en lønforhøjelse eller må tage mange sygedage. Med andre ord: Du mister penge når du sover dårligt.

For slet ikke at snakke om forringet livskvalitet. Ville det ikke være dejligt at springe ud af sengen hver morgen, sprudlende af energi, som en glad humørbombe der næsten ikke kan vente med at komme i gang med dagen?

Derfor er din seng en investering der kan betale sig.

Men hvilken seng skal du vælge?

Der er mange sengetyper på markedet, så hvilken skal du vælge? Hos Danbo Møbler har vi et enkelt nordisk design der prioriterer funktionalitet. Men samtidig har sengene et æstetisk design. Faktisk kan du selv designe din seng så den passer til resten af hjemmet.

Grundlæggende findes der tre slags senge: boksmadras, kontinentalseng og elevationsseng. Sengene kan kombineres med en sengegavl.

Spørgsmålet er hvad du skal bruge sengen til. Det virker indlysende, men vi har forskellige behov.

Når I lige er flyttet sammen

Det nye hjem har sine begrænsninger. Der er ikke ret meget plads, og økonomien er begrænset. Til gengæld stiller du og din kæreste ikke de store krav til sengen. Der skal bare være plads til jeg begge.

Men derfor kan man jo godt sove godt. Her vil vi anbefale en Danbo Sun Boxmadras på 140x200 cm. Det er en god billig løsning der ikke smadrer budgettet.

Der kommer børn

Behovet ændrer sig når I starter familie. Graviditeten stiller krav til sengen; for ikke at tale om de mange søvnløse nætter I går i møde. De timer I tilbringer i sengen, bliver uvurderlige og skal optimeres så meget som muligt.

Vi anbefaler at I investerer i en seng med god plads og støtte. Det vil I sætte pris på når børnene kryber op sengen eller når partneren rumsterer rundt for at tage den næste tørn hos ungerne.

For at sikre ro i sengen og undgå at sove på sofaen, så anbefaler vi at investere i en god stor kontinentalseng. Her taler vi om 180x200 cm. Vi kan levere sengen i specialstørrelser så hele familien kan ligge i den hvis det er det I ønsker.

Økonomien i børnefamilier svinger meget. Selvom børnene koster penge, så har børnefamilier ofte arbejde og luft i økonomien til en god seng. Ikke den ultimative luksus, men nok til en god søvn.

Det er vigtigt at basen er todelt så bevægelserne ikke forstyrre partneren. I kan fx vælge en Danbo Sun Kontinental eller en Monaco Kontinental med zoneinddelt madras.

Når ungerne er flyttet

ENDELIG fred og ro til at sove; nu skal I til at nyde livet. Bortset fra den boksmadras I sandsynligvis skal betale når børnene flytter i ungdomsbolig, så er det tid til luksus. I har 18-20 års søvn at indhente – og det skal være godt.

Mange vælger den luksus en elevationsseng kan tilbyde. I kan justere sengen så I kan sidde og læse inden I lægger jer til at sove. Elevation er en luksus der ikke garanterer en bedre søvn, men som mange synes er behagelig.

Hvis I kan klare jer med en stor pude når du vil læse, eller bare vil sove med det samme, så kan en god kontinentalseng snildt klare opgaven.

Og selvom vi ikke er glade for at indrømme det, så begynder kroppen at stille krav til sengen efterhånden som vi bliver ældre. De dage hvor vi kunne sove en hel nat på gulvet med en trøje som hovedpude, er slut. Kroppen har brug for en seng der samarbejder.

Derfor anbefaler vi en seng der giver støtte og viser hensyn til bevægelser og temperatur. Her vil vores serie af Jensen Kontinentalsenge være et godt bud. Du kan endda selv designe sengen så den passer til resten af hjemmet.

Jensen-sengene fås også med elevation til jer som har brug for hjælp til at komme ud af sengen eller støtte blodomløbet om natten.

Se udvalget af senge her

Kontakt

Danbo Møbler Aarhus
Skanderborgvej 200
8260 Viby J
Telefon: 86145888

Email: info@danboaarhus.dk
Web:
https://www.danboaarhus.dk

Åbningstider

Man - Fre.    : 10.00-18.00 
Lørdag.         : 10.00-16.00
Søndag.         : 11.00-16.00
*første og sidste søndag i måneden

Kort

 

Send spørgsmål