googleads
 
Gratis fragt ved køb over kr. 5000,-  til brofaste øer !

Hold styr på din garderobe med et nyt klædeskab

- 28/03/18

Leder du efter et nyt garderobeskab med god plads til tøj, sko og tilbehør? Eller mangler du et tøjskab til soveværelset eller entreen? Så findes der et stort udvalg af flotte og funktionelle kvalitetsskabe. Med det rette klædeskab kan du nemt holde styr på tøj og tilbehør og organisere alt, så det bliver nemt at overskue og opbevare.

Hvilken slags tøj har du hængende?

Har du mange kjoler, skjorter og habitter eller tykke sweatre? Så kan bøjleplads og skabsdybde være værd at overveje. Og har du brug for masser af hyldeplads til mange forskellige ting? Eller skal det rumme mindre beklædningsgenstande som huer og vanter? Så kan et skab med ekstra hylder eller dybe skuffer være det, du har brug for.  

Vælg det rette skab 

Skal det være enkelt, moderne eller traditionelt? Find det skab, der passer til dit hjem, din smag og din stil - og til resten af møblerne i hjemmet. Leder du efter et garderobeskab billigt, men også smart og praktisk, så kan et Verona garderobeskab i hvid eller et Firenze garderobeskab i hvid være gode bud. Måske har du heller ikke et spejl hængende på væggen i forvejen og ønsker derfor et stort garderobeskab med spejl. 

Har du lidt eller meget gulvplads?

Er gulvpladsen, hvor skabet skal stå, trang eller rummelig? Så mangler du sikkert et smalt garderobeskab med skydedøre billigt og praktisk, men stadig i høj kvalitet. Skydedøre skabe på skinner kan være et godt valg, fx vil et Save garderobeskab med skydedøre passe perfekt bag døren og give ekstra gulvplads, hvis du ønsker store skydedøre. Med skydedør kræves der ingen gulvplads foran skabet med plads til, at skabslågerne skal kunne stå åbne. Ønsker du derimod at få fuldt overblik over alt dit tøj på én og samme gang, kan svingdøre, der kan åbnes samtidig, være løsningen, og et Kaagaard garderobeskab kan være et godt bud.

Har du højt til loftet?

Har du et stort rum, så kan du udnytte pladsen fra gulv til loft med et højt garderobeskab og bruge den øverste plads til ting, der ikke bruges så ofte, fx kufferter og tasker. Find farver og materialer efter dine præferencer til dit garderobeskab træ, højglans eller melamin. Med et hvidt garderobeskab skaber du åbenhed i rummet, og modsat sort er et hvidt klædeskab neutralt og diskret. 

Skab overblik

Med det rigtige skab kan du organisere pladsen efter behov og brug - fx efter beklædningsdel - bukser på én hylde, trøjer på en anden og t-shirts på en tredje osv. Ved at inddele tøjet efter beklædningsgenstand gør du det nemt for dig selv at overskue. Endnu nemmere bliver det, hvis du organiserer tøjet efter farver, så det visuelt bliver harmonisk og lynhurtigt for øjet at scanne. Når tøjet er organiseret efter beklædningsgenstand eller farve, og det har den rette hylde, bliver det også en leg at lægge på plads igen. 

Hos Danbo Møbler kan skabet tilpasses efter mål, så det passer perfekt til dit rum.

 

Se udvalget af garderobeskabe her.

Kontakt

Danbo Møbler Aarhus
Skanderborgvej 200
8260 Viby J
Telefon: 86145888

Email: info@danboaarhus.dk
Web:
https://www.danboaarhus.dk

Åbningstider

Man - Fre.    : 10.00-18.00 
Lørdag.         : 10.00-16.00
Søndag.         : 11.00-16.00
*første og sidste søndag i måneden

Kort

 

Send spørgsmål